Servere kylling er alltid en god idé.
Til denne oppskriften kan du enten kute en hel kylling i deler eller du kan bruke kyllinglår eller overvinger. (Kilde: Alexandras kjøkken).
Ingredienser for 4-6 personer:
-
1 kylling, skåret i deler
-
Salt og pepper
-
revet skall av en sitron
-
1 ss sitronsaft
-
1 glass tørr hvitvin eller rosé
-
olivenolje
-
200 g parmesanost, revet
-
3 fedd hvitløk, finhakket En håndfull timian
forberedelse:
-
Forvarm ovnen på 220 grader.
-
Krydre hele kyllingen med salt og pepper
-
Bland en spiseskje olivenolje med vin, sitronsaft, sitronskall, hvitløk, timian og 100 gram parmesan i en stekeform.
-
Snu kyllingdelene rundt i blandingen
-
Plasser kyllingen slik at siden med huden
vender opp
-
dryss resten parmesanost over og skyv det hele inn i den varme ovnen
-
Etter omtrent 20 minutter, da huden begynner å ta farge, reduser varmen til 200 grader og stek kyllingen i ytterligere 30 minutter
til kjøttet løsner fra bein
Serveres med potetmos og grønne bønner.
Write a comment
liebeszauber (Tuesday, 29 November 2016 14:16)
beziehung
usuwanie luk w aurze (Thursday, 01 December 2016 12:26)
tango
sex telefon (Tuesday, 17 January 2017 11:58)
atanazjański
anonse kobiet (Wednesday, 18 January 2017 18:09)
wklęsłodrukowy
najlepsza magia milosna (Monday, 09 October 2017 15:41)
Ciesze sie że tu jestem