Om meg

Jeg er en sveitsisk foodie (glad i mat og alt som har med mat og gjøre) som man sier andre steder.  

 

Jeg elsker hjemmelagt fra bunn av laget mat. Jeg er fra Sveits og det er egentlig ikke så viktig men kan forklare en del skrivesleif som du kommer å finne i mine innlegg. Jeg lever i Norge.

 

Jeg har egentlig tenkt å blogge om mat oppskrifter og sånnt i utgangspunktet. I mellom tiden har jeg funnet ut at jeg skal bruke den delen av bloggen som heter "Ting" mer. Under Ting kan du finne alt mulig rart om ting jeg kommer bort i eller gjør.

 

På denne måten slipper jeg å ha mange forskjellige blogger. Du kan riskere å komme bort i noen engelske blogg inlegg også. Mest for å trene for å bli flink i engelsk. Til den dagen kommer hvor jeg greier å blogge alt på engelsk.

 

Jeg er også meget glad i å ta bilder, så se ikke bort fra noen bildegalerier også.

 

Jeg ønsker å friste med spennende oppskrifter som inspirer deg å lage mat selv og helst fra bunn av.

 

I dag blir det solgt mer og mer industriprodusert mat som er full av E stoffer og andre rare ting. I denne maten er ekte råvarer erstattet med billige og kunstige produkter. Og, drive med mat er rett og slett meget kult og givende.

 

Hvis du liker bloggen min så velkommen til å følge meg hvis ikke finnes det masse andre kule blogger ut der i cyberspacen :)

Instagram
Matprat