sakte stekt "pulled" bbq kyllingfilet

middagen er klar når du kommer hjem!!

her kommer middagen som lager seg selv, du kan forberede dagen før eller om morningen, sette maten i ovn og glemme den til du kommer hjem :-)

 

så mye bør du handle for 4 personer

  • 800 gram kyllingfilet
  • 3 dl ketchup
  • 2 spiseskje Worchester saus
  • 1 spise brun eller annen sukker
  • 1 spiseskje chili pulver eller fersk hakket chili
  • 2 teskje hot saus eller 1 spiseskje epleeddik
  • 2 teskje curry pulver

du må også finne ut hva du vil hat til, mer om det lenger nede i bloggen!

noen alvorlige ord til råvarene du kommer å bruke!


kjøp kjøtt fra kyllinger som har hatt et bra liv og kjøpp grønnsaker og andre ting som ikke har skadet naturen eller mennesker under dyrkingen / laginen! og husk gode råvarer kan ikke være veldig billig hvis ikke du dyrker selv :-)

 

kassalappen er din stemmeseddel!!

 

Husk at du hver gang du handler bestemmer over utvalget i butikken, hvis du slutter å handle visse ting som kommer de etterhvert å forsvinne fra hyllene!

 

enkel! enkelt! easy! lett som..! no problem!

sånn gjør du for å oppleve den deilige lukten av nystek bbq kylling:

 

  • ta en panne med lok som tåler stekeovn eller en slowcocker og bland alt utenom kyllingen til en hjemmelaget bbq saus.
  • ha kyllingen oppi, bland godt.
  • stek i 8 timer eller mer på 70 grader med lok på. Sett på før du drar på jobb eller søndagstur, bare å oppleve lukten når du kommer hjem er verdt det!

lag tilbehør som omtrent til taco til og ikke glem hjemmelaget salsa og server i godt burgerbrød eller taco lomper.

 

Dra kjøttet fra hverandre med gaffler (pull) bland igjen med sausen som er igjen og håper det smaker!

Write a comment

Comments: 3
Instagram
Matprat