potet burger

Jeg er på en måned uten hvetemel etter å ha lest "wheat belly", da må mat uten hvete til selvfølgelig.

 

Da ble det potetburger i går, enkelt, godt og uten mel!

 

for 4 personer trenger du:

 

  • 8 store poteter
  • 500 gram karbondadedeig eller selv kværnet kjøtt
  • dijon sennep
  • ketchup
  • salt
  • ny kværnet pepper
  • hot sauce

sånn gjør du:

  • legg potene på et stekbrett og stek i ca 40 minutter med 200 grader
  • stek hvitløk, løk, karbonadedeig, 2 spiseskje sennep, 1 spiseskje hot sauce og 2 dl ketchup sammen. Smak til med salt og pepper.
  • Når potetene er stekt tar du de ut av ovn, deler de i to og skraper ut potetfyllet så godt du kan.
  • Fyll på med hamburgerfyll og ha ost over, jeg brukte Jarlsberg men kunne egentlig tenke meg å bruke amerikansk cheddar i stedet.
  • Stekk på 230 grader ca 10 minutter i ovn.
  • Server med salat, rømme og annen hamburger tilbehør

Write a comment

Comments: 2
Instagram
Matprat