dette trenger du:
-
8 skiver tjukk god bacon
-
30 gram eller ca 2 handfull fersk basilikum
-
2 teskjeer god extra virgin olivenolje
-
1 teskje fersk presset sitron eller limesaft
-
godt salt og nykvernet pepper
-
3 spiseskjeer hjemmelaget majones eller kjøpe majones hvis du ikke har
annet
-
8 tjukke skiver fullkorn brød
-
2 fersken uten stein, skåret i tynne skiver
-
salat (jeg brukte feltsalat som er fantastisk blandet med vinaigrette
dressing og kokt egg, men dette har ikke noe å gjøre med denne oppskriften)
-
saltagurk eller cornichon til å servere til hvis du liker
det
sånn gjør du:
- stek
bacon på middels varme til den er sprø
- mens baconet
steker kjør følgende i en liten foodprocessor: basilikum, olivenolje, limesaft, 1 spiseskje vann, 1/4 del teskje salt og pepper
- bland
majonesen inn
- toast brødet
og anrett med salat, fersken, bacon og basilikum majonesen (ekstra godt og usunn hvis du toaster brødet i bacon fettet)
Server raskt så lenge baconet fortsatt er varmt, mmmmhhh og bare ca 400 kalorier per porsjon men 1600 hvis du spiser alt selv
tagPlaceholderTags: digg, sandwich, earl, middag
Write a comment